EspaEuropean Union

NEΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΑΡΧΙΚΗΝΕΑΑνταλλακτικάLEMFÖRDER: H προσοχή που δείχνουμε στη λεπτομέρεια είναι σχεδόν εμμονική!

LEMFÖRDER: H προσοχή που δείχνουμε στη λεπτομέρεια είναι σχεδόν εμμονική!

13.09.2022Ανταλλακτικά
LEMFÖRDER: H προσοχή που δείχνουμε στη λεπτομέρεια είναι σχεδόν εμμονική!

▶️ H προσοχή που δείχνουμε στη λεπτομέρεια είναι σχεδόν εμμονική... Κι όμως είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι! Στη Γερμανία το ζητούμενο είναι η τελειότητα. Εδώ στη LEMFÖRDER ZF Aftermarket πρέπει να το ομολογήσουμε πως είναι εμμονή. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, περισσότεροι από 50 κατασκευαστές οχημάτων βασίζονται σε εμάς για την παραγωγή του πρωτότυπου εξοπλισμού τους.

ℹ H LEMFÖRDER ανήκει στον Γερμανικό όμιλο της καθιερωμένης στο χώρο @zf_group η οποία κατασκευάζει συστήματα διεύθυνσης πρώτης τοποθέτησης για φορτηγά. @zfaftermarketus. Άριστη ποιότητα κατασκευής, άψογη τοποθέτηση και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. #ItsAboutThePart Για ποιότητα δίχως συμβιβασμούς, επιλέξτε #LEMFÖRDER.

H Stergidis SA είναι επίσημος αντιπρόσωπος του δικτύου διανομής στην Ελλάδα μετρώντας συνεργασία για πάνω από 30 χρόνια και διαθέτει ολόκληρη τη γκάμα της Γερμανικής εταιρείας

⚙️ V-links (λάμδα), ακρόμπαρα, μπάρες, τιράντες, μπαράκια, σινεμπλόκ, βάσεις μηχανής και άλλα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις μας.

https://www.stergidissa.com/eshop/lemforder

#ZFGroup #OEMtruckparts #oemparts #stergidistruckparts


 
  • Χαμηλές Τιμές
  • Ποιότητα & Αξιοπιστία
  • Μεγάλη Γκάμα Ανταλλακτικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pontou 62 B Kteo, 54628, Thessaloniki, Greece
Phone: 0030.2310.754382
Fax: 0030.2310.754086
Ανοίξτε το Χάρτη