EspaEuropean Union

NEΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΑΡΧΙΚΗΝΕΑΑνταλλακτικάΤαχυσύνδεσμοι πολλαπλών τύπων Raufoss Couplings® της Kongsberg Automotive

Ταχυσύνδεσμοι πολλαπλών τύπων Raufoss Couplings® της Kongsberg Automotive

01.12.2022Ανταλλακτικά
Raufoss Kongsberg
Το εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών της Kongsberg Automotive με έδρα τη Νορβηγία οδηγεί τις εξελίξεις στην αυτοκινητοβιομηχανία για πάνω από 60 χρόνια αποτελώντας #OEM βασικό προμηθευτή για κορυφαίες εταιρείες εμπορικών οχημάτων με την πλειοψηφία των ανταλλακτικών της να αποτελεί 1η τοποθέτηση σε φορτηγά και τη θυγατρική εταιρεία #RAUFOSS να αναλαμβάνει τον τομέα των ταχυσυνδέσμων.
 
▶️ Το σύστημα Raufoss ABC™ System που διανέμεται με την εμπορική ονομασία Raufoss Couplings®, αποτελεί μια νέα γενιά ταχυσυνδέσμων πολλαπλών τύπων. Ελάχιστη απώλεια πίεσης, μέγιστη ροή αέρα, ασφαλής και ανθεκτική συναρμολόγηση μεταξύ των σωλήνων και των διαφόρων συνδέσμων #ρακόρ, το καθιστούν μοναδικό έναντι των ανταγωνιστών του και πλήρως προετοιμασμένο να ανταποκριθεί σε αυστηρότερους κανονισμούς και προδιαγραφές στο μέλλον.
 
Στο εργοστάσιο της #Raufoss στη Νορβηγία, πάνω από 200 άτομα ασχολούνται με την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων ζεύξεως αέρα για συστήματα πέδησης και τα τελευταία 30 χρόνια έχουν πωληθεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια σύνδεσμοι.
 
▶️ Σε εμάς θα βρείτε όλους τους τύπους ταχυσυνδέσμων Raufoss και άλλα προιόντα της #Kongsberg για φορτηγά.
 
  • Χαμηλές Τιμές
  • Ποιότητα & Αξιοπιστία
  • Μεγάλη Γκάμα Ανταλλακτικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pontou 62 B Kteo, 54628, Thessaloniki, Greece
Phone: 0030.2310.754382
Fax: 0030.2310.754086
Ανοίξτε το Χάρτη